واکنش مخابرات ایران به ابداع نوعی نرم افزار فیلترشکن در آمریکا

واکنش مخابرات ایران به ابداع نوعی نرم افزار فیلترشکن در آمریکا

 
 

مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات در واکنش به اظهارات رئیس اداره فناوریهای اطلاعاتی شورای پخش رادیو و تلویزیونی آمریکا که از ساخت نرم افزار فیلترشکن در آمریکا با هدف ارسال اخبار برای مردم خارج از آمریکا خبر داده بود تاکید کرد نگرانی در این مورد بی مورد است.  

 
 

 

به گزارش خبرنگار مهر، ایجاد سیستم گذر از فیلترهای اینترنتی برخی کشورها از جمله ایران خبری است که چند روز پیش پایگاه خبری ریانووستی به نقل از "کن برمان" رئیس اداره فناوریهای اطلاعاتی شورای پخش رادیوتلویزیونی آمریکا که ایستگاههای رادیو تلویزیونی دولتی ایالات متحده تحت کنترل این شورا قرار دارند اعلام کرد.

این مقام آمریکایی اعلام کرده است که این کشور سیستم گذر از فیلترهای اینترنتی برخی کشورها از جمله ایران را آزمایش می کند.

برمان خبر داده است که هدف از این اقدام ارسال اخبار برای مردم خارج از آمریکا از طریق فناوریهایی است که اجازه می دهند از فیلترهای محافظتی که دسترسی به برخی صفحات اینترنتی را مسدود می کنند، گذر کرد.

این مقام آمریکایی ادامه داد: آمریکا این سیستم را در مورد ایران، چین، ویتنام، میانمار، تاجیکستان و ازبکستان به کار خواهد گرفت.

این کارشناس تائید کرده است که هم اکنون این اقدام در مراحل ابتدایی قرار دارد.

مدیر کل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران در این زمینه در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به نرم افزارهای ویژه ای که قادر هستند از فیلتر عبور کنند گفت: ایران تمهدیدات لازم را برای مقابله با این فناوریها را نیز اندیشیده است. 


 

خب شرکت مخابرات خیلی خیلی فعالیتهای خوب و به روزی داشته چنانکه اگه ما فکر کنیم فقط فکر کنیم شرکت عزیز و بزرگ! مخابرات هر روز همه کارکنانش را آره همه کارکنانش را یعنی از مدیرکل و معاونش و ... بگیر تا نگهبان دم در شرکت دور یه میز خیلی بزرگ جمع می کرده یا شاید هم برنامه ورزش صبحگاهی ترتیب می داده و بعد که کلی اکسیژن به مغز اونا می رسیده ازشون سوال می کرده که :« حالا باید برای این مشکل فیلتر شکن مثلا ف ر ی گ ی ت و یا مثلات فیلترشکن فلان چه چاره ای بیندیشیم؟ » خب معلومه دیگه همه به فکر فرو رفته اند به یاد فیلم های فضایی افتاده اند که خب چی کار کنیم ؟ چی کار می شه کرد؟ چی کار باید کرد؟ یا اصلا کاری باید کرد؟ و این فعل رو تا هرجا که بلد بودن به هر زبان و لهجه ای ( که ببینن کدوم بیشتر به این موضوع میاد ) صرف کردن تا از این فرصت پیش اومده نهایت استفاده رو ببرن.  

اما خب چه می شه کرد؟ هی فکر کردن هی فکر کردن دیگه آفتاب داشت مغزشونو می سوزوند تا اینکه تو فکراشون یاد همون فیلم فضاییها افتادن که داستانشون شبیهش است. خلاصه اینکه یعنی باید از همون ابزار و راهکارهای گذشتگان استفاده کرد چرا که اونا حتما یه چیزی می دونسته اند دیگه . بعد یکی به یادشون آورد که بله الان تو کشورای دیگه در صنعت داروسازی دارن از پایه های گیاهی استفاده می کنن یعنی دانشی که ما قبل از اونا بهش دست یافته ایم. پس این رویه رو می شه در زمینه جل مشکل مخابرات و جلوگیری از فیلترشکنها هم استفاده کرد. 

بالاخره اینکه رئیس شرکت بزرگ و محترم مخابرات که هیچ جای نقدی به کارهاش نگذاشته از بس که خوب عمل می کنه تصمیم گرفت بدون اطلاع شرکت های خدمات اینترنتی و کافی نتی و کافه ای و ... سرخود بدون حتی اعلام قبلی یا کتبی یا حرفی! به شرکتهای مربوط خطوط مشترکان و استفاده کنندگان از اینترنت را برای حفظ سلامت روحی - اینترنتی کاربران فضای مجازی اینترنت امن کنه و بله شبکه را قطع کنه . 

پس چون رئیس بزرگ شرکت بزرگ مخابرات تصمیمی می گیره باید زودتر اونو اجرا کنه تا معلوم بشه که به فکر مشترکان شرکت است این کار رو کرد و شبکه ها هر وقت که دلشون می خواست از هر جا که بودن قطع می شد تازه بازی خیلی جالبی هم بود هر جا که بود و در هر شرایطی بازی قطع شبکه رو با هر تعداد مشترک می شد انجام داد. و انگار نه انگار که شهروند الکترونیک هم آدمه!   

تازه شایان ذکر است که به اون امریکایی که باعث این کار بود گفتن که دیگه از این کارا نکنه و اون هم گفت باشه .  

 

خب باید خیلی خیلی خیلی به این بزرگان و این شرکت بزرگ و مغز بزرگتران تبریک و خسته نباشی گفت. خب ما هم گفتیم.  

تمام 


 

داوود زارعیان ادامه داد: تکنولوژیهایی که در زمینه مخابرات و شاخه های مربوط به آن وجود دارند روز به روز در حال دگرگونی و توسعه و پیشرفت هستند که برخی از این تکنولوژیها به دلیل به خطر انداختن امنیت تولید می شوند که معمولا تکنولوژیهای ضد آن هم تعریف و تولید می شوند.

مدیرکل روابط عمومی مخابرات ایران با اشاره به تکنولوژیهای فیلترشکن اظهار داشت: امروزه برخی نرم افزارهایی تولید شده که توانایی عبور از فیلتر را دارند.

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر این نرم افزارها آن قدر قوی نیستند که بتوانند از هر فیلتری عبور کنند افزود: با این حال مدیریت امنیت شبکه کلیه کشورها برای مقابله با این نرم افزارها و افزایش امنیت، اقدام به تولید نرم افزارهای ضد نرم افزار فیلترشکن کرده اند.

مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران به وضعیت کشور برای مقابله با این نرم افزار اشاره کرد و به مهر گفت: شبکه زیرساخت و همچنین شرکت مخابرات ایران در این بخش اقدامات اساسی را انجام داده و تمهیدات لازم برای مقابله با این فناوری را اندیشیده اند.

وی تاکید کرد: هیچگونه نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

نظرات 3 + ارسال نظر
301040 دوشنبه 2 شهریور‌ماه سال 1388 ساعت 03:30 ب.ظ http://301040.blogsky.com

گناه = رنج

بهمن دوشنبه 2 شهریور‌ماه سال 1388 ساعت 09:03 ب.ظ http://resanehayenovin.blogfa.com

این بازی هم مثل همون مکس پین از شرکت راک استار هست که کلا باید بگم کار این شرکت حرف نداره

بهمن دوشنبه 2 شهریور‌ماه سال 1388 ساعت 09:05 ب.ظ http://resanehayenovin.blogfa.com

جالبه اینها هنوز نرم افزاره نیومده آماده هستن

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد