منابع پیشنهادی آزمون کارشناسی ارشد رشته علوم ارتباطات سال ۱۳۸۷ |
مدیانیوز - منابع پیشنهادی آزمون کارشناسی ارشد رشته علوم ارتباطات برای آزمون سال ۱۳۸۷ از طرف گروه ارتباطات اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی به شرح زیر اعلام شد:
مباحث کلی ارتباطات شامل دروس دهگانه دروه کارشناسی به شرح زیر است: - وسایل ارتباط جمعی (جلد یکم) کاظم معتمد نژاد تهران: دانشگاه علامه طباطبایی، ۱۳۸۵
مباحث تخصصی شامل دروس زیر میشود: - روزنامهنگاری (با فصلی جدید)، کاظم معتمدنژاد با همکاری ابوالقاسم منصفی تهران: نشر سپهر ۱۳۸۲
در حد زبان عمومی دوره کارشناسی دانشگاهها توصیه میشود و منبع خاصی مورد نظر نیست.
مطالعه تاریخ معاصر ایران و جهان در یکصد سال گذشته، شامل: - تاریخ احزاب سیاسی ایران، ۲ جلد محمد تقی بهار، تهران: کتابهای جیبی ۱۳۵۷
در حد مباحث دوره کارشناسی رشتههای ارتباطات اجتماعی به شرح زیر: - روشهای تحقیق در علوم اجتماعی (ج۱و۲)، ارل ببی، مترجم: رضا فاضل، تهران: انتشارات سمت - ۱۳۸۴ |
در موسسه فرهنگی هنری صبا دایر است:
نمایشگاه آثار هنرمندان نوگرای معاصر ارامنه ایران
آرمنوهی نهاپطیان
نام اثر : دنیا را معصومیت کودکانه باید
تکنیک : گواش و مدادرنگی ۱۰۰ در ۷۰
آرموند آیوازیان
نام اثر : بدون عنوان
تکنیک : ترکیب مواد ۱۳۰ د ر۹۰
یرواند نهاپتیان
نا م اثر : دریا
تکنیک : آبرنگ ۵۰ در ۷۰
نمایشگاهی متفاوت از هنر کم تر شناخته شده تذهیب
دو روز پیش رفتم نمایشگاه تذهیب. اونقدر عالی و فوق العاده بود که فقط می تونم هیچ نگم و محو تماشا بشی.
برای بازدید می توانید به نشانی:
خ ولیعصر (عج) خ طالقانی خ شهید برادران مظفر موسسه فرهنگی هنری صبا مراجعه کنید.
تابلوهای ۱۰۰ در ۷۰ قاب چوب گردو, آثار تذهیب فریدون جوقان را محصور در خود به نمایش گذاشته اند. این نمایشگاه بعد از سفارشی دوساله که موسسه به وی داده بود و سال قبل می بایست برپا می شد امسال برگزار شده است.
فریدون جوقان دانش آموخته رشته نقاشی در مقطع کارشناسی از دانشگاه هنر است . او تجربه نمایشگاه های گروهی زیادی را دارد و حتی برنده جایزه رتبه اول از نمایشگاه هایی است که در آنها آثارش را ارائه داده مثل نمایشگاه قرآن امسال و سال قبل. او تجربه نمایشگاه خارجی را در کارنامه هنری اش دارد در سوئد که شامل آثار نقاشی, چاپ دستی, طراحی و نگارگری بوده است.
هنر تذهیب را با سرلوحه های کتاب های مذهبی بیشتر, و یا نقش کاشی کاریهای مساجد و گنبدها می شناسیم. هنری بسیار ظریف که انجامش صبر و حوصله زیادی می طلبد. آثار به نمایش درآمده در «گالری لرزاده» صبا, تذهیب به شکل مدرن است که با وجود اینکه در نگاه اول تذهیب سنتی را به ذهن متبادر می کند اما سبک شخصی هنرمند و مکتبی که او خلق کرده است از ورای طرح کلی اثر سخن می گوید که نه خود را فریاد می زند. و این یعنی هنر و ابداع و اینکه زایش هنر پس از چند قرن که از تولد آخرین مکتب تذهیب می گذرد آغاز شده است. زمان آهسته می گذرد و اینجا اوج می گیرد.
نمایشگاه دائر در موسسه فرهنگی هنری صبا اولین نمایشگاه انفرادی فریدون جوقان در ایران است. (البته اگر همراهی چند تابلوی تذهیب از یکی از شاگردانش - که خود استادی است- را به حساب نیاوریم.)
برای بازدید از نمایشگاه تا پایان روز چهارشنبه ۲۷ آذرماه فرصت دارید.
خوش بگذره!!!
ادامه مطلب ...اسماعیل وار به مسلخ رویم و با قربانی غرورمان
شاهد مرگ خطاهایمان شویم.
عید بزرگ قربان مبارک
وای ، باران
باران ؛
شیشه ی پنجره را باران شست
از دل من اما
چه کسی نقش تو را خواهد شست ؟
حمید مصدق: قصیده آبی، خاکستری، سیاه
ادبیات مشکلات رفتاری را حل میکند
به باور یک شاعر، ادبیات مشکلات رفتاری را حل میکند.
رضا حامیپور با بیان اینکه نوع اخلاق و رفتار مردم با ادبیات در ارتباط مستقیم است، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در خوزستان، توضیح داد: هرچه ادبیات در جامعهای رشد بیشتری داشته باشد، اخلاق و روابط مردم نیز به همان نسبت رشد بیشتری پیدا میکند و هرچقدر رشد ادبیات ضعیفتر باشد، اخلاقیات در جامعه بدتر و ارتباط مردم دچار مشکل میشود و درگیریهای اجتماعی را در پی دارد.
او معتقد است: ادبیات در صورتی به ضعف کشیده میشود که از گسترش آن در جامعه جلوگیری شود، یا اینکه به مردم گفته شود ادبیات مفید نیست.
به اعتقاد حامیپور، مردم وقتی از رفاه نسبی برخوردار باشند، به سراغ ادبیات میروند و کسی که دچار مشکلات اقتصادی است، کمتر به سمت هنر کشیده میشود.
این شاعر تأکید کرد: ادبیات میتواند روابط بین مردم را بهتر کند و روح آنها را به سمت و سوی بهتری سوق دهد.
او همچنین گفت: نمیتوان جامعهای را فاقد ادبیات تصور کرد؛ چون از بدویترین تا پیشرفتهترین جوامع ادبیات خاص خود را دارند؛ منتها در هر جامعهای، ادبیات ضعف و قوت دارد.
دادویی داستانهای مارکز، کارور و سلینجر را ترجمه میکند
پس از انتشار نمایشنامههای «تماس» ویلیام اینگ و «استاد تاران» آرتور آداموف، رضا دادویی گزیدهای را از داستانهای مارکز، سلینجر، کارور و سارویان به فارسی ترجمه میکند.
به گزارش خبرنگار بخش کتاب خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، نمایشنامهی «تماس» یکی از نمایشنامههای اینگ - نمایشنامهنویس آمریکایی - است که در ابتدا به نوشتن نقد تئاتر و فیلم روی آورد و جوایزی چون جایزهی مجمع منتقدان نیویورک، تایم و پولیتزر و همچنین جایزهی اسکار برای فیلمنامهی «شکوه علفزار» را دریافت کرد.
این اثر اخیرا از سوی نشر سبزان منتشر شده است.
همچنین نمایشنامهی «استاد تاران» آرتور آداموف - نمایشنامه نویس روسیالاصل فرانسوی - با ترجمهی دادویی، به تازگی از سوی نشر یادشده به چاپ رسیده است.
درامهای آداموف جهانی بیرحم و پر از فسادهای اخلاقی را همراه با اضطرابهای فردی نشان میدهند؛ جهانی که در آن انسانها محکوم به شکست ابدی هستند؛ زیرا قادر نیستند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.
از سوی دیگر، دادویی از سری بهترین داستانهای کوتاه جهان، داستانهای گابریل گارسیا مارکز را به فارسی برگردانده، که آن را به نشر یادشده سپرده است.
این مجموعه شامل 13 داستان کوتاه این نویسنده است.
بعد از انتشار داستانهای مارکز، سه مجموعه از داستانهای کوتاه ریموند کارور، ویلیام سارویان و جی. دی. سلینجر نیز با ترجمهی این مترجم منتشر خواهد شد.
او همچنین ترجمهی مجموعهی داستانی از هاروکی موراکامی - نویسندهی ژاپنی - را با نام «بعد از زلزله» به پایان رسانده، که این مجموعه شامل هفت داستان بههمپیوسته از این نویسنده است.
رضا دادویی متولد سال 1356 در تهران و فارغالتحصیل رشتهی نمایش است